Celebrada l’obra de teatre “Relat a relat” a la biblioteca de sa Coma interpretada per Andrea Cruz

El divendres dia 17 de maig a la biblioteca de sa Coma els assistents vàrem gaudir de l’obra de teatre “Relat a relat”, interpretada per Andrea Cruz. Una obra de teatre on els espectadors acompanyaran a la protagonista per les emocions i pensaments durant el seu procés migratori. Altres veus, testimonis reals, també sorgeixen durant el camí. És una obra de teatre sincera i emotiva que pretén sensibilitzar sobre el procés emocional de les persones migrades en arribar al país d’acollida. Dues protagonistes i un protagonista van ser presents a la representació de l’obra, i al final de la mateixa respongueren a les preguntes dels assistents.
“Relat a relat” és la peça teatral que la directora i dramaturga Marina Salas ha creat pel projecte “Confluències, una abraçada entre cultures” d’ISCOB IllesBalears, del qual la biblioteca de sa Coma en forma part juntament amb altres sis biblioteques de l’illa.
Des card.cat , volem felicitar a la bibliotecària de sa Coma, Antònia Brunet, per a la seva feina i implicació personal el llarg de l’any organitzant diferents actes sense escatimar il·lusió i treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.