El mercat de sa Coma ha tornat a començar la temporada

Com cada any el mes de maig des de fa més de vint anys ha tornat a començar el mercat de sa Coma. Aquest mercat que es troba ubicat devora l’avinguda de les Palmeres se celebra cada dimecres horabaixa des de maig a octubre i és un espai perfecte per passejar i comprar des d’una sobrassada a productes artesanals de bijuteria o una figura manga, joguines, roba, pell, llepolies , fer-se un retrato, etc.
És un mercat petit però variat amb bastants de venedors amb carta d’artesà que produeixen allò que venen. Enguany es va organitzar una ludoteca infantil per al primer dia de mercat que degut al mal temps es va haver d’ajornar, segons la funcionaria encarregada del mercat, Nena Brunet, la ludoteca està prevista pel proper dia 26 de juny. A més d’aquesta activitat durant tota la temporada s’hi van organitzant recitals de piano, concerts de saxo i activitats infantils que fan que l’experiència de passejar l’horabaixa per l’ombra dels arbres de la plaça encara sigui més agradable.
A sa Coma a més del mercat, també es pot gaudir d’una gran varietat de bars i restaurants i comerços, i tenim la sort de tenir una de les platges més atractives de la zona. És una visita obligatòria tant per veïns com per a turistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.