Concerts de fi de curs instrumentals 2024 dels alumnes de 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor

Com cada any els alumnes de l’Escola de Música 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor començaren la sèrie de concerts de fi de curs instrumentals.Els concerts es van celebrar a la seu de l’Escola de Música 440 de Manacor, i es van fer en tres sessions amb un repertori format per música popular mallorquina, i peces clàssiques de Mozart.
El dissabte 18 de maig, va ser el torn dels violins, amb Núria Riera com a professora, començaren el més jovenets amb cançons populars com: El gegant del pi, Oh Sussana, El Lleó, El noi de la Mare, etc. A més tocaren el Parado, Tira-li cosetes, Petita serenata nocturna Mozart, Perfect, etc. Per acabar el més grans interpretaren Oblivion de Piazzola.
La directora de l’escola Rosa Carbonell, va felicitar als alumnes, professors i professores i va agrair els pares els suport que donen els seus fills i a l’escola al llarg de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.