Rodrigo Rodriguez, encanta amb la seva Interpretació de “Amazing Grace” a la flauta Shakuhachi

El conegut mestre de shakuhachi, Rodrigo Rodriguez, ha tornat a sorprendre i emocionar el públic amb la seva més recent interpretació de la famosa cançó cristiana “Amazing Grace”. Aquesta interpretació, que combina la tradició japonesa amb una melodia universalment coneguda, ha captat l’atenció d’oients de tot el món, destacant una vegada més el talent i la versatilitat d’aquest músic destacat.
“Amazing Grace”, escrita per John Newton al segle XVIII, és una de les cançons cristianes més estimades i emblemàtiques. L’elecció de Rodrigo Rodriguez per interpretar aquesta melodia al shakuhachi afegeix una nova capa de profunditat i emotivitat a la peça. Utilitzant tècniques tradicionals del shakuhachi, Rodriguez aconsegueix una versió que ressona profundament amb els oients, destacant la capacitat de l’instrument per expressar una àmplia gamma d’emocions.
L’enregistrament en viu està disponible al canal de Youtube oficial de Rodrigo Rodriguez.
https://www.youtube.com/channel/UCAbkc1v9Mg_D8NtZfbk1C7g

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.