Tancament temporal del carrer Major de Sant Llorenç des Cardassar a causa dels exàmens de selectivitat

Comunicat: L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar desitja informar a la comunitat sobre el tancament temporal del carrer Major en els pròxims dies 11, 12 i 13 de juny. Aquesta mesura és necessària per a garantir un entorn tranquil i propici per a la realització dels exàmens de selectivitat que tindran lloc a l’Espai 36.
Durant aquests dies, des de les 08.30 fins a les 19.00 hores, s’implementarà el tancament del carrer Major per a minimitzar qualsevol tipus de distracció o interferència que pugui afectar els estudiants durant els seus exàmens. Aquesta decisió ha estat presa amb l’objectiu d’assegurar que els estudiants puguin realitzar les seves proves de manera òptima i sense inconvenients.
El tancament del carrer Major de Sant Llorenç des Cardassar afectarà el trànsit de vehicles, per la qual cosa es recomana als residents i visitants prendre rutes alternatives durant aquests dies.
L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar agraeix la comprensió i col·laboració de tots els ciutadans durant aquest període. Reconeixem la importància dels exàmens de selectivitat per al futur acadèmic dels estudiants i ens esforcem per brindar-los un entorn adequat que els permeti exercir-se de la millor manera possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.