La Tercera Edat de Son Servera celebrà el fi de curs de les activitas

L’Associació de la Tercera Edat de Son Servera celebrà el final de curs amb unes demostracions que varen comptar amb més de 140 participants i la presència del batle serverí Jaume Servera, entre altres autoritats. Aquest esdeveniment va tenir lloc el passat dimarts al local social, on enguany.
Aquest esdeveniment va tenir lloc el passat dimarts al local social, on enguany, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Son Servera, aconseguiren que s’aprovés l’adjudicació del servei de la cafeteria del club.
Pel proper 15 de juny està previst la tradicional missa de persones majors, per donar gràcies i pregar pels socis i sòcies difunts. Seguidament al local de l’associació compartiran un pa amb oli i gelat amb ensaïmada.
Pel diumenge dia 16 de juny l’associació ha organitzat un espectacle pels socis i sòcies el Teatre la Unió de Son Servera titulat «Aquellos maravillosos años» , concert homenatge als grans artistes de la música melòdica espanyola dels anys 60 i 70.
El juny de 2022 l’Associació de la Tercera Edat de Son Servera celebrà eleccions i la nova junta directiva elegida va ser: president, Valentín Pizzarro Pinilla ;vicepresidenta, Yvonne de Wit Schdlten; tresorera, Xisca Más Esteva; secretari, Manuel Mari Benito; vocals: Maria Sierra Sierra, Jaume Servera Massanet; Juani Señor Luna; Maria Motserrat Vergara López; Maria Carmen Mendoza; i l’anterior presidenta i actual vocal Maria Sierra.
El dimarts 4 de juny, celebraran el final de les activitats al local social, on enguany gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Son Servera aconseguiren que s’aproves l’adjudicació del servei de la cafeteria del club.
Al llarg d’aquests dos anys l’actual junta directiva han anat incorporant noves activitats. Enguany han fet taixí, ioga, gimnàstica, ball de saló, informàtica amb mòbil, Nordik Walking, excursions culturals per l’entorn del municipi serverí guiades per, Jaume Rigo, geòleg, i bingo totos els dijous i diumenges.


Un pensament a “La Tercera Edat de Son Servera celebrà el fi de curs de les activitas

  1. Buenos días, Bon,día. La directiva y sus colaboradores de vuestro club de la tercera edad de Son Servera os da las gracias a todas y todos los participantes y por supuesto a todos los profesores por la buena organización en la fiesta de fin de actividades, del 2024. Agradecer al equipo de gobierno por su presencia y colaboración durante todo el acto.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.