Celebrada la Nit de l’Art i la Fira Nocturna de Son Servera 2024

Èxit total de la Nit de l’Art i la Fira Nocturna de Son Servera.
El dissabte 8 de juny de 2024, els carrers de Son Servera es van vestir de llums, música, cultura, tradició, gastronomia i paradetes artesanals amb una NIT DE L’ART I la FIRA NOCTURNA que van comptar amb una gran participació tant per part dels veïnats i visitants d’arreu de Mallorca.
A les 19.30 h, en el marc incomparable de l’Església Nova, Amparo Sard l’artista més internacional del municipi, va presentar la Nit de l’Art juntament amb la regidora de cultura, Almudena Rodríguez i el batle de Son Servera, Jaume Servera.
Els artistes que han participat en la Nit de l’Art d’enguany han estat: Tomás Barceló Rogelio Olmedo, Alexandra Castillo, Rafel Randa, Rosie Nguyen, Ha̅mez B., Pedro Domenge, Inger Roverd, Anka Stieglitz, Sebastià Martí, Toni Amengual, Jaume Servera Birdy, Xavier Jansà Clar.
Així com les exposicions col·lectives com ara: l’Exposició col·lectiva de fotografia: «Mirades de Son Servera», el Taller de serigrafia del grup d’Art Jove del Programa d’Intervenció Socioeducativa dels Serveis Socials Municipals, la Mostra artística del Departament de Plàstica de l’IES Puig de sa Font i la Mostra d’art dels tallers infantils d’Ennigulart.
Una menció especial també per la novetat d’enguany que captivar tant als serverins i serverines que voltaren per la Nit de l’Art com la gent que va assistir de fora poble «Músiques de Balcó» que comptar amb la participació de: Llúcia Nebot i Pau Vallbona Duo, Anne Leohold, Goran Levi Jazz Quartet, Phonos Band i DJ Sax Covers by Cohen.
Altres intervencions musicals anaren a càrrec dels següents artistes: Duo cello & violí amb Paula Martos i Cristina Correa, Brodway Bites i DJ Vinils by Rafa Tres Ventanas.
També generar molta expectació la Dansa vertical de la Cia. Ploma amb el seu espectacle MELA a la façana del Centre Jove.
Des de l’Ajuntament de Son Servera volen donar les gràcies a la galeria Sa Pleta Freda, a l’Espai d’Art Miquel Vives, a l’espai de Can Nebot, seu del Rotary Club East Mallorca, a la Serverina Immobiliària i a la Parròquia de Son Servera per obrir de bat a bat les seves portes i mostrar i compartir els seus espais i les seves exposicions. Igualment, volen agrair a tots els artistes participants i a les persones que ens han cedit els seus balcons i espais la seva contribució. I, finalment, l’ajuntament va fer menció especial a la seva artista serverina i mundialment reconeguda, Amparo Sard, que amb la seva presència i les seves paraules van donar el sus a una Nit de l’Art 2024 que s’ha convertit en un referent cultural de la nostra illa.
La convivència entre la Nit de l’Art i la Fira Nocturna, va agropir moltes paradetes i servir per donar llum al tema central de la Fira Artesanal i Ramadera com és la Tela de Llengües, fou també molt destacable. El regidor de Fires, Pep Servera va valorar positivament que enguany la fira nocturna hagi mostrat la seva idiosincràsia acompanyant positivament a la Nit de l’Art.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.