El Dans’illot es fa gran: El Festival de Dansa de S’Illot es reinventa en la seva 15a edició

S’Illot, 5, 6, 7 de juliol – El Festival Dans’illot arriba a la seva 15a edició aquest any, i ho fa amb un canvi important: passa de mitjans d’agost als dies 5, 6 i 7 de juliol. Aquesta nova edició promet ser més emocionant que mai, amb una programació ampliada i un enfocament internacional.
Roda de premsa – El pròxim 21 de juny, tindrà lloc una roda de premsa a s’Illot, on es presentaran tots els detalls d’aquesta edició especial del festival. Els mitjans de comunicació estan convidats a assistir per conèixer de primera mà totes les novetats i sorpreses que ofereix el Dans’illot aquest any.
Un festival de tres dies – Aquest any, el Festival Dans’illot s’allarga a tres dies, oferint una programació més rica que mai. Amb més artistes, més activitats, tallers variats i jornades professionals, el festival és una oportunitat única per a tothom que vulgui submergir-se en el món de la dansa.
Avançament de la programació – Amb molta il·lusió us podem comunicar que aquest any tindrem a companyies com Mariantònia Oliver, amb Las Muchísimas, Unaiuna amb TODO ESTO ERA CAMPO, o FreeBodies de Barcelona amb Becoming what we might be. I seguint amb la línia de programació del Dans’illot, també podrem gaudir dels grups i escoles de dansa del municipi i voltants. Pròximament anunciarem la programació completa, estau atentes a les xarxes de @dansillot
El Festival Dans’illot és una oportunitat única per gaudir de la dansa en un entorn privilegiat, amb l’objectiu de resignificar l’estiu a Mallorca. Us esperem a s’Illot per celebrar aquesta gran festa de la dansa!
Festival Dans’illot – 15a Edició Dates: 5, 6 i 7 de juliol de 2024 Lloc: s’Illot, Mallorca
Organitza: MIA CULTURA AJUNTAMENT DE MANACOR
Finança:
Institut d’Estudis Baleàrics
Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.