Els alumnes del Conservatori de Manacor celebraren un brillant concert de fi de curs a l’Auditori de Manacor

El passat divendres dia 14 de juny, el Conservatori de Manacor va realitzà el concert de conjunts, a l’Auditori de Manacor, per finalitzar la feina que han fet el curs 2023/2024. Fou un concert organitzat en dues tongades; la primera part va anar a càrrec de la coral d’adults , la coral infantil i l’orquestra de corda on cada agrupació interpretà dues obres.
La segona part del concert hi va haver l’enssemble de percussió, la banda infantil, i la banda jove. Cada agrupació va interpretar dues obres que demostraren la feinada que han anat fent al llarg d’aquest trimestre i durant tot el curs. Cal felicitar a tot l’alumnat, a les famílies i a tot el claustre de professors per la implicació i la seva constància en el treball diari.
Acabat el concert els professors desitjaren a l’alumnat que descansin i preparin les piles pel proper curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.