El Club de Lectura d’adults de sa Coma celebrà la darrera tertulia de la temporada

El divendres, 14 de juny, es va dur a terme la darrera tertúlia de la quinzena temporada del Club de lectura d’adults de la biblioteca de sa Coma.
El llibre escollit com a cloenda fou El ball d’Irene Némirovsky, escriptora rusa que va néixer al 1903 en una família de banquers jueus amb molt bona situació econòmica, però que no va gaudir d’una infància feliç.
Va créixer amb poca estimació per part dels seus pares, amb un pare abocat als negocis i amb una mare més preocupada per arreglar-se i anar a festes que de la seva filla. Com a principal suport va tenir mademoiselle Rose, que s’ocupava d’ella, i a bons mestres, però la seva vida va ser molt solitària. Es va refugiar en la lectura i, més tard, en l’escriptura, alimentant un odi ferotge contra la seva mare, odi que podem entreveure perfectament al llibre de El ball.
Una petita joia que la gent va disfrutar molt i que reflecteix perfectament el moment històric on es desenvolupa i les relacions materno-filials.
Les tertúlies del Club de Lectura de sa Coma, que els mesos d’estiu s’aturen, es reprendran al mes de setembre amb una programació d’allò més atractiva i amb n’Eulari Arlés com a moderadora.
Enhorabona a la bibliotecària de sa Coma, Antònia Brunet, per la recerca dels llibres per a la biblioteca de Sa Coma, que fan possible als habituals assistents poder gaudir d’uns bons llibres i de les darreres novetats que sempre aconsegueix. Enhorabona que feim extensiva a totes les activitats que organitzà pels alumnes del CEIP de sa Coma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.