El gall Balanties campió de la XXXI EDICIÓ Nit de Cant de Galls de Son Servera amb 94 cantades

El passat dimecres dia 19 de juny, dins el marc de les Festes Patronals de Son Servera a la plaça de Sant Joan es va celebrar la XXXI edició de la nit dels Cants de Galls i va quedar Campió el gall Ballantine’s amb 94 cantades.
El record del món el té en Messi en 188 cantades el 2015 en una hora. Enhorabona a l’Ajuntament de Son Servera, per continuar amb la tradició, i a tots els que participaren amb els seus galls, és un espectacle molt sonor que agraieren els nombrosos assistens petits i grans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.