La pluja no va impedir la demostració de Fi de Curs 2024 de l’Escola de Música i Dansa de Son Servera

El dimecres dia 19 de juny a les 18.00h, a la plaça del Mercat de Son Servera quan tot estava apunt per a començar la demostració dels alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Son Servera, una forta pluja carregada de terra roja va fer aixecar els assistents que començaren a cercar cobert a les porxades de la plaça. Els alumnes ja preparats amb uns vestuaris especials i uns pentinats de cinema hagueren de resguardar-se de la pluja.
Per sort, trenta minuts després va començar a escapar el ruixat, i el batle Jaume Servera, acompanyats d’uns quants regidors i regidores es posaren a eixugar l’escenari més de mitja hora, fins que va quedar ben sec.
La directora de l’escola Marta Solano, va decidir canviar l’ordre de intervenció, i actuaren en primer lloc unes 12 alumnes més grans de competició de Dansa Contemporània, fent una espectacular demostració, preparada per la seva professora Marina Díaz. Seguidament actuaren les alumnes més petites de dansa moderna en total participaren 98 alumnes. Aquest curs han impartit els cursos les professores: Júlia Pascual, Ariadna Riera i Marina Adrover, baix la direcció de Marta Solano, dugueren a terme un espectacle de dansa urbana amb la temàtica de Disney, on feren diferents cançons de les pel·lícules, barrejades amb d’altres més actuals.
Enhorabona a els/les alumnes, professores, i directora, gràcies el seu treball els familiars dels alumnes, cada any comproven com les seves filles i fills avancen i evolucionen dins el món de la dansa, tant amb el ball com amb la disciplina que implica ballar en grup i aprendre de respectar les companyes i els companys.

Un pensament a “La pluja no va impedir la demostració de Fi de Curs 2024 de l’Escola de Música i Dansa de Son Servera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.