Entrega de llibres de Gabriel Genovart Servera a s’Agrícola de Manacor

Gabriel Genovart Servera, psicòleg, pedagog, catedràtic jubilat de filosofia, escriptor i investigador ha fet entrega a Antoni Sureda, responsable de la biblioteca de l’Associació Cultural de S’Agrícola de Manacor, de nou dels seus llibres publicats.
Llibres de diversa temàtica, com la investigació històrica de la dinastia dels nobles Gual de Torrella. Els Torrella de Muro.
Ha treballat en l’arqueologia de la ment humana a través d’una indagació amb la qual tracta d’arribar a les arrels més fondes de la festa de Sant Antoni, i que queda reflexat amb el llibre Antropologia de la festa de Sant Antoni.
Però tal vegada la temàtica mes treballada i potser més coneguda inclús fora de les fronteres espanyoles es l’oest americà.
Llibres com: La placenta dels somnis. Infància i cine en un temps de postguerra., o El sueño americano. Un llibre amb una gran acceptació fora de les fronteres espanyoles. La premsa “Mercado libre” de Colòmbia descriu el llibre: “Un libro para todas las edades que cautiva al lector de todo el mundo, con un estilo único consigue que el lector realice un viaje de más de cien años a través del viejo Oeste americano”.
El President i tota la junta directiva vol agrair a nen Gabriel Genovart aquesta donació, que a partir d’ara formarà part del fons de l’Associació Cultural S’Agrícola de Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.