Resposta del Partit Popular al post publicat per Més per Sant Llorenç a les xarxes socials

És curiosa la manera de celebrar els aniversaris: festes sorpresa, sopars familiars, sopars íntims en parella, d’altres amb els animals de companyia, d’altres que decideixen no celebrar-ho  i d’altres que en comptes de fer una mica de reflexió, aprofiten l’avinentesa per tirar de ràbia i frustració i convertir als qui no actuen ni pensen com ells en  sacs de boxa contra els qui escopir les mancances pròpies.

Esmenten, de nou, la figura de l’assessor, una figura perfectament reglada, contemplada a la legislació i que existeix en molts altres municipis. Que l’actual oposició no en fes ús o en fes un ús inadequat no vol dir que aquest nou equip, en l’exercici de la seva activitat, no el pugui tenir fent les funcions per les quals se’l designa.
Es tornen a repetir, també, les crítiques a la figura del Batle  per ser també el president del Club Esportiu Cardassar. Assessor i President, tots dos exercint càrrecs que són compatibles, sembla que generin més inquietud a l’actual oposició del que ho feia a l’anterior Equip de Govern tenir un regidor que alhora treballava per una empresa concessionària del mateix Ajuntament tot i sense passar mai per plenari cap informe sobre compatibilitat o manca de la mateixa.
Ens acusen d’absolutisme i supèrbia. Si constituïm un equip absolutista per contestar a les preguntes o si no acceptam mocions presentades per correu electrònic o si aconseguim treure la feina endavant i aprovar l’ordre del dia, doncs bé, som absolutistes. En qualsevol cas pensam que això, més que absolutisme i supèrbia, es diu eficàcia i gestió. Per altra part, ens demanam quins adjectius s’aplicarien aquests regidors i regidores que per les xarxes són tan valents i valentes i que es presenten als plenaris tot admetent que no han tingut temps de llegir-se l’ordre del dia.
Quan a igualtat, se’ns escapa el masculí genèric a les publicacions, doncs sí, de vegades sí i ho hem de corregir. No estaria gens de més, però, una micona més d’autocrítica:  basta fer una llegida a les ordenances i reglaments aprovats amb els vots de Més  per veure que el llenguatge inclusiu brilla per la seva absència. Així mateix, voler ocultar amb aquest comentari tota la feina que s’està fent amb igualtat és més que ofensiu i insultant, no sols per la delegada d’Igualtat sinó també per tot l’equip tècnic que hi ha al darrere: Constitució i posada en marxa de la Taula Local de Coordinació per a l’abordatge de les violència masclistes, xerrades sobre legislació, sobre nines i dones i altres capacitats, senyalització i cartelleria, espectacles de dansa, teatre, contacontes, obligatorietat de realització de la formació No i Punt a totes les entitats que vulguin dur a terme horabauxes i de tenir cartelleria sobre protocol en cas d’agressió, intervencions a mobiliari urbà i un llarg etcètera al que recentment (dia 25 de juny) afegim una petició al Consorci de Transports de Mallorca per fer aturades violeta.
 En fi, tot són maneres de celebrar aniversaris.

 

3 pensaments a “Resposta del Partit Popular al post publicat per Més per Sant Llorenç a les xarxes socials

    • Saps si en lloc de cobrar més de 1500€ per no fer res a l’oposició s’haguessin de cercar la vida, se la sabrien de memòria l’ordre del dia!

  1. Se sol dir que el poder desgasta, però més desgasta estar en l’oposició. Però bé, me suposo que també han de justificar el que cobren. Ja que quan estaven en ajuntament bé poques explicacions donaven.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.