A causa del mal temps el concert de fi de curs dels alumnes de 440 Aula Musical es va haver de celebrar el teatre de Petra

El concert de fi de curs dels alumnes de 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor previst inicialment per al dia 1 de juliol a l’Església Nova de Son Servera, es va haver de traslladar al teatre de Petra a causa de les inclemències meteorològiques.La primera part del concert va ser interpretada pel cor, dirigit per Núria Riera, i acompanyat el piano per Rosa Carbonell, mentre que la segona part va ser a càrrec de l’orquestra de l’acadèmia.
Com és habitual, varen oferir un repertori de cançons populars. En aquesta ocasió, van incloure una havanera menorquina anomenada «Peix i marisc». La segona part del concert va començar amb la «Rapsòdia Croata» i va incloure també música de pel·lícula Los juegos del hambre» entre d’altre peces.
La directora de l’Acadèmia, Rosa Carbonell i el professorat volen expressar el seu agraïment a les famílies per a la seva bona disposició i col·laboració, i especialment al teatre de Petra per acollir-les amb tanta amabilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.