La Residència per a persones grans dependents tira envant

Segons publica el CAIB, s’adjudiquen les obres de la residència per a persones grans dependents de Sant Llorenç a l’empresa Melchor Mascaró, SAU. El centre disposarà de 60 places residencials i té un cost previst de 8,7 milions entre fons propis de la Conselleria i fons europeus MRR.

La Conselleria de Famílies i Afers Socials, a través del Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials, ha adjudicat les obres de la residència per a persones grans dependents de Sant Llorenç a Melchor Mascaró, SAU, per un import de 6.551.955,80 €, per davall del preu de licitació, que era de 6.864.629,17 € (IVA inclòs).
Les obres s’hauran d’executar en un màxim de divuit mesos, i la previsió és que la residència estigui llesta al primer semestre de 2026 amb una capacitat de 60 places residencials
La futura residència estarà ubicada a la parcel·la 119 del polígon 7 de Sant Llorenç, un espai cedit per l’Ajuntament el novembre de 2021, i té un cost previst total de 8.779.725,83 €, entre fons propis de la Conselleria i fons europeus MRR.
El projecte de la residència fou adjudicat el juny de 2022 al projecte de la UTE Natalia Clúa + Jaime Clúa + CLC Clúa Longas Arquitectos, SLP. Disposa d’una superfície construïda total de 3.521,79 m² i es distribueix en tres plantes: una sota rasant i dues sobre rasant. Consta de 60 places distribuïdes en tres llars residencials de 20 places cada una.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.