Crònica: Cardassar-Campos

Un altre pic el Cardassar queda a les portes de Tercera (1-1).

Es Moleter s’omplia tant d’afeccionats llorençins com de campaners per a presenciar el partit que atorgava una plaça a Tercera. Partien amb avantatge els visitants amb l’1-0 de l’anada però el Cardassar tenia el factor camp a favor, així que es preveia un partit molt igualat, com així va esser.

Al primer temps, l’equip llorencí s’avançava al marcador en una arribada a l’àrea visitant i així s’arribava al descans, durant el qual els afeccionats discutien si amb aquest resultat era el Cardassar que pujava per haver fet campió del seu grup a rel d’una notícia del diari o, com deien altres, que pròrroga sí que s’havia de jugar i altres, pròrroga i penals, que vista l’actitud de l’equip visitant pareixia que era el que cercava: fer un partit llarg i arribar a la loteria dels 11 metres.

Al segon temps, el Cardassar va sortir disposat a sentenciar el partit i va ferir dos pals però va ésser el Campos, quan tot feia indicar que es jugarien 30 minuts més (i hi hauria pròrroga i penals), en una bona contra, superat ja el minut 90, el qui va marcar i va pujara Tercera. Un gol d’aquests anomenats fantasmes, que en principi l’àrbitre no concedí fins que el linier l’avisà que era gol, que per a mi sí que ho era.

En definitiva, el Cardassar és l’únic campió que no ascendeix, ja que els campions d’Eivissa (Sant Jordi), Menorca (Migjorn) i de l’altre grup de Mallorca (Porreres) sí que pugen.

El Moleter es tenyeix de vermell!!!

Enhorabona Campos.

Breus:

PSG, Bayer Leverkusen i Manchester United guanyen la Copa dels seus països.

Malalts per tot arreu.

6 pensaments a “Crònica: Cardassar-Campos

1. Pocholoooooooooooooo si estaves amb jo al mig del camp veient el partit… com vas poder veurer si era gol? Vaja vista de VAR que tens!!! 😜😜

2. Potser sigui el millor. Realment ens beneficia jugar a Tercera a pesar de les goles? O és millor Preferent amb més gent del poble i sense tantes despeses?

Deman eh… des de la meva ignorància. Potser algú amb més informació m’ho sàpiga dir…

3. ” O és millor Preferent amb més gent del poble i sense tantes despeses?”
    Que no vares veure s’alineació Pau? No hi juga casi nigú des poble, l’staff tecnic no està per això… 🤦‍♂️

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.