Un luxe de solitud

Ahir mateix es manifestaren més de 15.000 persones a Palma contra la massificació turística desmesurada, i ja sabem que a Mallorca això és notícia ja que per norma general la gent és mala de mobilitzar i molt més en un número tan alt de persones.

Això fa pensar que la gent en comença a estar farta (la manifestació també era per les dificultats de trobar vivenda) i és que entre hotels, lloguers turístics, caravanes, creuers, cotxes i barques de lloguer, i agroturismes que ja són hotels de grans dimensions, l’illa ha fet, i perdonau l’expressió, un pet. Per això una tarda fa dos divendres, quan encara no se parlava de manifestar-se (a pesar que alguna cosa ja s’ensumava en l’ambient) en estar tot sol en una de les platges verges d’aquí prop, vaig tenir la impressió de ser un privilegiat i supòs que per això vaig immortalitzar l’estampa. No feia ni comptes publicar-la, però dues setmanes després, he estat més conscient del luxe que vaig viure (basta veure avui el Caló des Moro) i que de cada vega serà més difícil de veure a la nostra roqueta. Van ser dues hores de gaudi, només interromput en arribar una barqueta de lloguer, però un servidor ja havia tengut temps de fer un bon capfico i una sesteta escoltant la mar.

En resum… puc dir que vaig viure un luxe de solitud!

 

PD: ara toca els polítics trobar una solució quan feia temps que ja s’advertia que això podria passar. I no serà precisament fàcil…

Un pensament a “Un luxe de solitud

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.