La cançó de la setmana

Coincidint amb la sortida al mercat del seu tercer disc, us pos avui una cançó del grup nord-americà Clap your hands say yeah, un dels referents de la música indie. 

Aquest grup va començar la seva aventura l’any 2005 amb un disc homònim reple de senzills enganxosos que els va catapultar a l’èxit. Després va venir un segon disc (Some Loud Thunder)  molt més complex, amb melodies més recercades, que no va obtenir el mateix èxit que el primer. De totes maneres, i a pesar que es necessiti més temps per assimilar-lo, consider que, almenys músicalment, és superior al  primer.

Per definir l’estil de Clap your hands say yeah hauríem de xerrar de pop-rock indie, en el qual sonen amb força les guitarres elèctriques i un òrgan que du la melodia a les cançons més pop. A més, és impossible ignorar la singular veu del cantant del grup, Alec Ounsworth, molt aguda i, sobretot,  peculiar (com a mi m’agraden… Gordon Cano, Robert Smith…). I això és tot; us deix amb el vídeoclip de la cançó Over and over again, tota una virgueria cinematogràfica ja que està gravat en un únic pla-seqüència (és a dir sense cap tall de càmera), mentre la imatge dóna voltes per dins una habitació que canvia constantment.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada