La cançó de la setmana

Coincidint amb el concert que donaran avui vespre al Teatre d’Artà, us present el grup català Manel, una de les revelacions de la música en llengua catalana dels darrers anys.Podríem definir la seva música com a pop intel·ligent (tant per les lletres com pel so que exhibeixen) i tenen una certa semblança amb Antònia Font. Fins ara han publicat dos àlbums: Els millors professors europeus (2008) i 10 milles per veure una bona armadura (2010). Amb el primer disc sorprengueren dins l’escena de parla catalana i amb el segon han confirmat aquest èxit i, fins i tot, s’han fet un cert renom a la Península dins del circuit independent.

Us deix la cançó El Gran Salt, del seu darrer disc, una composició de ritme alegre i lletra treballada. Per acomiadar-me acab amb una frase molt curiosa que em va dir un bon amic: Manel és el típc grup català que segur que escolta en Guardiola. No sé exactament què va voler dir amb això, però em sembla una manera molt divertida de definir aquest grup.

3 comentaris a “La cançó de la setmana

  1. Retroenllaç: La cançó de la setmana | card.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada