Nous agricultors

Ja són deu les persones de l’Associació que disposen de petites parcel·les per tal que puguin fer, en part, agricultura autosuficient. Dignitat i Feina cedeix als voluntaris finques que te a disposició fruit de la generositat de les persones d’aquí. Mitjançant un contracte d’ús les cedeix a persones necessitades, perquè aquests, amb el corresponent assessorament, maquinària i planters, les puguin explotar a la seva conveniència i gust.

Tota la producció com també les possibles despeses corren a compte dels beneficiaris. Si l’experiència acabàs de quallar s’aconseguiria una doble finalitat. Ajudar a persones necessitades i tenir més finques cuidades; ambdues coses objectius de l’Associació.

Un comentari a “Nous agricultors

  1. Enhorabona a l’Associació Dignitat i Feina que incombustiblement treballen per qui més ho necessita. A totes les persones voluntàries, la meva més sincera enhorabona, i també a les persones que cedeixen els seus terrenys, tant en la collita de l’ametlla i les garroves com ara, per poder-hi sembrar, que creuen en aquests projectes i fan que puguin ser possibles. Són iniciatives fantàstiques.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada