La setmana que entram, segons el “parenòstic”

13ª setmana de l’any. Dia 20 , a les 6 hores i 14 minuts el Sol entrarà en el signe d’Àries i començarà la primavera.Encara que comenci l’estació de les flors, aquesta setmana baixaran les temperatures i tendrem alguns dies de pluja.

A finals de setmana el Sol lluirà 12 hores i 22 minuts. La Lluna serà nova el dia 22, a les 15 hores i 37 minuts en el signe d’Àries.

Dimecres és Sant Benet de Núrsia, monjo. Va fundar l’orde benedictí que té per lema “Ora et labora”, resa i treballa. Es creu que els infants nascuts en aquest dia tenen el do de reconèixer les aigües subterrànies.

Divendres és el Divendres de Passió o de Llàtzer. Dissabte, el Dissabte de Passió i diumenge, V de quaresma, és el Diumenge de Passió i és, també, l’Anunciació i l’Encarnació.   Aquesta festa commemora el moment de l’engendrament de Jesús, amb l’anunci de l’àngel. És la diada de la Mare de Déu de març. Resten nou mesos per a Nadal i antigament l’any començava aquest dia.

Dia 20 comença la primavera

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada