Cap de setmana a sa Coma del club d’esplai de Crist Rei

Durant l’any el club d’esplai de Crist Rei de Manacor organitza diverses activitats per als seus infants i joves. Una de les que tenen més acceptació és l’organització de convivències per grups d’edat.

En Lluc Rosselló ens informà que aquest cop li ha tocat al grup dels Grans, que contempla les edats de 11 anys fins a 13, els quals han passat el cap de setmana als locals parroquials de l’església de Santa Maria de sa Coma.

A més de jugar partits de futbol, bàsket, ginkames, voltes per la platja i moltes atres activitats d’entreteniment, una de les coses que fan i aprenen al mateix temps, tant els nins com els monitors, és a ser responsables de les tasques diàries: escurar, fer netes les habitacions, etc.

En definitiva, ha estat un  gran cap de setmana, on el temps ha acompanyat i ha fet que els Grans poguessin gaudir de la zona costanera de sa Coma.

Totes les activitats que duen a terme els grups d’esplai de Crist Reis al llarg de l’any no serien possible sense la tasca desinteressada dels monitors: Joan Xaxier, Lluc, Marga, Miquel, Carme, Joan Andreu, Lourdes, Cristian, Àngela, Mar Sureda, Mar Cànoves, Biel i Loli que són els qui han acompanyat el grup de Grans aquest passat cap de setmana a sa Coma.

Un pensament a “Cap de setmana a sa Coma del club d’esplai de Crist Rei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.