La setmana que entram, segons el “parenòstic”

13ª setmana de l’any. Dia 20 , a les 6 hores i 14 minuts el Sol entrarà en el signe d’Àries i començarà la primavera.Encara que comenci l’estació de les flors, aquesta setmana baixaran les temperatures i tendrem alguns dies de pluja.

A finals de setmana el Sol lluirà 12 hores i 22 minuts. La Lluna serà nova el dia 22, a les 15 hores i 37 minuts en el signe d’Àries.

Dimecres és Sant Benet de Núrsia, monjo. Va fundar l’orde benedictí que té per lema “Ora et labora”, resa i treballa. Es creu que els infants nascuts en aquest dia tenen el do de reconèixer les aigües subterrànies.

Divendres és el Divendres de Passió o de Llàtzer. Dissabte, el Dissabte de Passió i diumenge, V de quaresma, és el Diumenge de Passió i és, també, l’Anunciació i l’Encarnació.   Aquesta festa commemora el moment de l’engendrament de Jesús, amb l’anunci de l’àngel. És la diada de la Mare de Déu de març. Resten nou mesos per a Nadal i antigament l’any començava aquest dia.

Dia 20 comença la primavera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.