Resultats i noves partides del torneig de tennis Card.cat

Ja han acabat els quarts de final i, com era previsible, han passat tots els cap de sèrie a les semifinals. Pedro Miquel, Marc Salom, Pedro Trompes i Pisca es jugaran el trono de Card.cat.  Dimecres Sant, a les19 hores,  si tot va bé i el temps ho permet, sortirem de dubtes ja que es jugarà la gran final. Convidam tothom a venir !!! Segur que serà un espectacle amb aquests jugadors…

A continuació us deix els resultats de Quarts de final i els horaris de les semifinals i la final:

 Pisca-Mestre (6-2, 6-1)

Pedro Trompes-Pau Quina (4-6, 7-5, 6-0)

Marc Salom-Teret (6-2, 6-3)

Pedro Miquel-Miquel Femenias Xetxe (passa en Pedro Miquel per lesió d’en Xetxe)

La primera semifinal serà dilluns, 2 d’abril, a les 19 hores entre Pedro Miquel i Marc Salom.La segona serà dimarts, 3 d’abril, a la mateixa hora, entre Pedro Trompes i Pisca. Finalment, la final serà Dimecres Sant, 4 d’abril, a les 19 hores.

Els dos jugadors abans d'enfrontar-se

PD: Dimecres Sant, després de la gran final, tots els participants del torneig de tennis Card.cat soparem a Ca’n Pedro (cadascú es paga el seu, que estem en crisi…). Per favor, podríeu confirmar la vostra assistència al correu pauquina@card.cat per facilitar les gestions amb el restaurant. Si fes mal temps i la final es posposàs, automàticament elsopar també quedaria anul·lat fins a nou avís.

Posant per al nostre reporter intrèpid, en Mateu Àngel

Un comentari a “Resultats i noves partides del torneig de tennis Card.cat

  1. 6-0 al tercer set i això q en trompes venia de fer una marató per Barcelona, la qual cosa se suposava q l’havia de cansar.
    Lo dit: aquests chuletones de Ca’n Pedro madi in Contador…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada