Imatges de la Fira Nocturna 2012

Aquí teniu una galeria d’imatges de la Fira Nocturna que es va fer a l’estació. Miam si vos trobau!!!

2 comentaris a “Imatges de la Fira Nocturna 2012

 1. Tanta foto, tanta foto…. I falta es moment estel•lar de s’esperada presentació entre en Serafí Lliteres i sa libel•lula portenya que, tot i sa primera reacció de sorpresa den Serafí qualificant-me, amb una rialla, com ‘aquell fantasma’, va transcórrer, com era d’esperar, amb cordialitat, amb uns beures convidats per en Serafí (que quedi clar que no era a des seu txiringuito), i fins i tot amb capetjades mútues d’asentiment dialèctic… Qui ho havia de dir!!!

  Sobre sa fira, sa Libèl•lula no pot romandre impassible davant un altra atac frontal i progressiu a sa cultura mallorquina: menos txorrades de mojitos i caipirinhas i més pinya mallorquina i palo amb sifón… Basta ja!!!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Home, em pensava volies conservar s’anonimat! Jo no sé retocar fotos com en Quina 🙂 .

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada