Imatges de la Fira Nocturna 2012

Aquí teniu una galeria d’imatges de la Fira Nocturna que es va fer a l’estació. Miam si vos trobau!!!

2 pensaments a “Imatges de la Fira Nocturna 2012

  1. Tanta foto, tanta foto…. I falta es moment estel•lar de s’esperada presentació entre en Serafí Lliteres i sa libel•lula portenya que, tot i sa primera reacció de sorpresa den Serafí qualificant-me, amb una rialla, com ‘aquell fantasma’, va transcórrer, com era d’esperar, amb cordialitat, amb uns beures convidats per en Serafí (que quedi clar que no era a des seu txiringuito), i fins i tot amb capetjades mútues d’asentiment dialèctic… Qui ho havia de dir!!!

    Sobre sa fira, sa Libèl•lula no pot romandre impassible davant un altra atac frontal i progressiu a sa cultura mallorquina: menos txorrades de mojitos i caipirinhas i més pinya mallorquina i palo amb sifón… Basta ja!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.