Comprau ous?

N’Antonia Santandreu, per correu privat, ens fa arribar un diaporama que, parlant d’ous i gallines fan feretat.

De les gallines estabulades en gàbies, sense espai per a la mobilitat i a les que forcen la muda perquè ponguin més. Una descarada utilització industrial de la vida al servei d’els beneficis econòmics d’uns pocs.

Si es del vostre interès, basta mirar el codi escrit que porta l’ou, si comença amb un 3 vol dir que són animals de gàbia. Potser són una mica més barats (?) però si visitassim la granja segur que ens fugirien les ganes de menjar-ne

(Nota: les imatges són del diaporama)

Aquest article s'ha catalogat com a General per Guillem Pont representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada