La flor romanial

Dissabte 11 d’abril a les 19h: LA FLOR ROMANIAL a Sa Màniga.

Espectacle gratuït.

Amb Salvador Miralles. La flor romanial és la història d’un rei que té una malaltia difícil de curar. Per guarir-lo, només existeix una flor, la flor romanial, que no ha vist ningú mai. Llavors, el rei envia els seus tres fills a cercar aquesta flor, amb la promesa de donar la corona en morir a qui la trobi. Aquesta vegada serà l’actor Salvador Miralles qui ens oferirà una nova i fabulosa versió

d’aquesta rondalla tan estimada.

LES ENTRADES DE L’ESPECTACLE ES DISTRIBUEIXEN ÚNICAMENT A TAQUILLA EL MATEIX DIA DE L’ESPECTACLE A PARTIR DE LES 16 H. NO ES RESERVEN PRÈVIAMENT. NO VAN NUMERADES. NO ES PERMET L’ENTRADA A MENORS DE 6 ANYS. NO ES PERMET L’ENTRADA QUAN JA HA COMENÇAT L’ESPECTACLE.

la flor romanial

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada