VI trofeu de Judo Mestre Guillem Galmés

El RENSHINKAN I L’AMIPA ORGANITZEN EL VI TROFEU COL·LEGI MESTRE GUILLEM GALMES, DE SANT LLORENÇ, DE JUDO ESCOLAR

Les instal·lacions del poliesportiu Margalida Fullana de Sant Llorenç van estar a caramull. La carta de presentació van ser els 123 joves esportistes i les 14 escoles de judo que van prendre part en aquesta 6ª edició del torneig Mestre Guillem Galmés, celebrada el passat Dijous Sant. Simó Ballester, La Pureza, Jaume Vidal, Moli d’en Xema i Es Canyar vengueren de Manacor, Juníper Serra, de Petra, Talaiot de S’Illot, Poliesportiu na Caragol d’Artà, Punta de n’Amer de Sa Coma, Na Penyal de Cala Millor, els Renshinkan de Manacor, Cala Rajada, Son Servera i el amfitrions, el Mestre Guillem Galmés, varen rebre les seves distincions com escoles participants.

Acompanyants i esportistes van gaudir de l’ambient i una vegada més vam tenir l’ocasió de veure el millor judo infantil en què els petitets de la modalitat de randori van fer les delícies de tots els presents, i els ippons dels joves competidors van ser els més lluitats i aplaudits.

Aquest VI Trofeu, patrocinat per l’Ajuntament, organitzat per l ‘AMIPA del Col·legi de Sant Llorenç i pel Judo Renshinkan, va constar de dues modalitats diferents: l’exhibició tècnica de randori, de 3 als 7 anys, i la competició, reservada als de 8 a 14 anys; els no interessats a competir tenien també les seves categories reservades en la modalitat exhibició.

S’inicià el festival amb les paraules de benvinguda per part de la representant de l’AMIPA, Marta Nebot, el lliurament dels trofeus per la representant de l’Ajuntament, Dolors Sánchez, responsable de la participació ciutadana i unes paraules de cloenda per part del President del Renshinkan Pep Mascaró.

IMG-20150402-WA0017IMG-20150402-WA0015IMG-20150402-WA0019

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.