La flor romanial

Dissabte 11 d’abril a les 19h: LA FLOR ROMANIAL a Sa Màniga.

Espectacle gratuït.

Amb Salvador Miralles. La flor romanial és la història d’un rei que té una malaltia difícil de curar. Per guarir-lo, només existeix una flor, la flor romanial, que no ha vist ningú mai. Llavors, el rei envia els seus tres fills a cercar aquesta flor, amb la promesa de donar la corona en morir a qui la trobi. Aquesta vegada serà l’actor Salvador Miralles qui ens oferirà una nova i fabulosa versió

d’aquesta rondalla tan estimada.

LES ENTRADES DE L’ESPECTACLE ES DISTRIBUEIXEN ÚNICAMENT A TAQUILLA EL MATEIX DIA DE L’ESPECTACLE A PARTIR DE LES 16 H. NO ES RESERVEN PRÈVIAMENT. NO VAN NUMERADES. NO ES PERMET L’ENTRADA A MENORS DE 6 ANYS. NO ES PERMET L’ENTRADA QUAN JA HA COMENÇAT L’ESPECTACLE.

la flor romanial

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.