Tallers i xerrades Gestalt

Cristina Pascual, coordinadora de Gestalt Mediterráneo a Manacor, ens envia aquesta informació sobre diferents tallers i xerrades:

Us convidam a participar de les activitats gratuïtes que es véknen realitzant en forma de Tallers i Xerrades al CEPA de Llevant (antiga Escola    Industrial) per part de la delegació de Gestalt Mediterráneo a Manacor. Dites activitats es duran a terme al llarg dels mesos de juliol i setembre.

            Fins ara s’ha realitzat la conferència Perfeccionisme: un parany atractiu i el taller Exigeix-te ser perfecte; en sortiràs defraudat; i també la xerrada  Prendre un cafè amb el meu símptoma i el taller  El símptoma: oportunitat o sofriment? Decisió teva.

            El proper dimecres dia 6 es parlarà de La dignitat de la por i el taller de dia 7, dijous, es diu Por a la por.

  Tots els actes es celebren a les 19 hores i són gratuïts.

 Cristina Pascual, coordinadora de Gestalt Mediterráneo a Manacor

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada