La cançó de la setmana

Quina millor manera per començar aquesta secció estival de versions, homenatges, rareses i col·laboracions musicals, que amb un recordatori per a un dels grans artistes que ens ha abandonat aquest darrer any, David Bowie.

He elegit  la versió de Nirvana de The man who sold the world (L’home que va vendre el món), cantat al seu Unplegged (1994), per retre’n homenatge. I és que Bowie no va necessitar morir perquè la gent li fes homenatges. Era tan gran que un munt de grups (Com Nirvana o Beck, que posaré la setmana que ve) ja li havien dedicat caramull de versions i jo mateix fa uns dos anys, quan era de viatge a Berlín , vaig poder gaudir d’una majestuosa exposició en el seu honor (del seu  vestuari. look, cançons, lletres… i és que va ser un home que va marcar tendències en molts terrenys).

Us deix, idò, aquesta brillant versió de Kurt Cobain perfectament subtitulada perquè també gaudiu de la bona lletra de Bowie:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.