Aplicació recomanada (12)-Photoscan de Google Fotos

Una de les iniciatives del món digital més ben rebudes a Sant Llorenç és sense cap dubte és el perfil de Facebook de “Fotos antigues de Sant Llorenç”.

Tot i que pugui parèixer que el fet de passar una fotografia del paper a l’arxiu digital que es mostra a la pantalla és un procés senzill, es necessiten unes eines (escàner, computadora, monitor, programa de retoc fotogràfic…) que ni són econòmiques ni fan que el procés es simplifiqui gens… fins a l’arribada d’aquesta apliació.Photoscan empra  la càmera del vostre telèfon mòbil per aconseguir que aquest procés es simplifiqui d’una forma espectacular, fent que fins i tot el més negat pugui fer-ho sense cap classe de complicació.

A més la mateixa aplicació d’encarrega d’automatitzar el procés i pujar la còpia de la vostra fotografia a l’aplicació de Google Fotos (en cas de que la tingue instal·lada i amb la pujada automàtica activada), des d’on també la podreu editar si voleu.

Evidentment sempre trobareu un escàner o altra eina dedicada que aconsegueixi més qualitat en el resultat final, però sempre serà  molt més car i us comportarà 10 vegades més de temps, mola més complicació i una despesa econòmica molt més gran.

Podeu descarregar l’aplicació de Photoscan a Google Play.

Enllaç a la pàgina de Facebook de Fotografies antigues de Sant Llorenç des Cardassar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada