Bona feina!

Bona feina la que han fet els serveis municipals al carrer Lepant de Sant Llorenç. S’han marcat ratlles grogues que prohibeixen aparcar a les zones pròximes a les interseccions dels carrers. Això millorarà la circulació d’un dels carrers amb més circulació (llevat de les carreteres).

Si els responsables de l’Ajuntament volen acabar d’enllestir las tasca, podrien fer que en aquest carrer es pogués aparcar de manera alternativa a cada part del carrer (per setmanes, dies o mesos), així es facilitaria la circulació en ambdós sentits que ara es veu dificultada per l’aparcament de cotxes a banda i banda. També estaria bé habilitar l’espai sense ús de la Teulera per aparcament de cotxes, així s’evitarien els embussos, especialment els dies de partits de futbol.

Una darrera cosa: si a la intersecció del carrer Lepant amb la carretera d’Artà es pintassin unes línies de prohibit aturar-se s’evitaria que l’autobús de línia s’aturàs just davant el carrer impedint o dificultant l’entrada o sortida de vehicles, una cosa molt habitual tot i que els autobusos tenen assenyalada la zona d’aturada.

Un comentari a “Bona feina!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada