La Bandera Blava torna onejar a la platja de Cala Millor

A més, la platja des Ribell i la de sa Coma també han obtengut aquest distintiu de qualitat.
Aquest dimecres, 17 de juliol, representants municipals de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar, juntament amb membres del Consorci de Turisme i altres professionals, han hissat, un any més, la Bandera Blava a la platja de Cala Millor.
Una Bandera que també sumen la platja des Ribell a Son Servera i la de sa Coma a Sant Llorenç.
Aquest distintiu, atorgat per la Fundació d’Educació Ambiental a l’inici de temporada d’estiu, és el resultat de com es gestiona la zona de bany i també la cura que es fa del medi, i reconeix el compliment dels criteris de legalitat, sanitat, neteja, seguretat i informació mediambiental que suposa una garantia de qualitat per als milers de visitants i residents que trepitgen aquestes platges durant l’estiu.
La regidora de Turisme de Son Servera, Margalida Vives, ha destacat que la hissada de la bandera representa «la gran qualitat natural i ambiental de les nostres platges i el treball que es fa any rere any per mantenir aquest reconeixement que té repercussió internacional».
En la mateixa línia, Nicolau Bordal, regidor de Turisme de Sant Llorenç des Cardassar, ha assegurat que «l’objectiu del Consorci i dels dos ajuntaments és seguir fent feina en la mateixa direcció i conservar molts més anys aquesta Bandera en totes les nostres platges».
D’aquesta manera, les platges dels municipis estan a punt per rebre l’onada de turistes prevista per a aquest estiu.
La Bandera Blava és un guardó anual i un sistema de certificació de la qualitat ambiental desenvolupat per la Fundació Europea d’Educació Ambiental (FEE) des del 1987 i és el resultat de la feina conjunta de les àrees de Turisme i Medi Ambient.
Comunicat Ajuntament de Son Servera.

Un pensament a “La Bandera Blava torna onejar a la platja de Cala Millor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.