Onada de robatoris a Sant Llorenç

Pel que sembla, tot i que no ha sigut publicat enlloc per una font de l’administració local ni cap diari, durant aquesta darrera setmana hi ha hagut una sèrie de robatoris a cases de Sant Llorenç. A plena llum del dia bona part d’ells.

A manca d’una confirmació oficial d’aquests fets, no fa falta escandalitzar a ningú, cal com sempre rodar amb pany i clau i tancar en fort arreu, sobretot durant la celebració dels diversos esdeveniments festius que durant aquesta darrera dècada han estat aprofitats pels lladres per portar a terme aquests robatoris.

Un comentari a “Onada de robatoris a Sant Llorenç

  1. Trobo que fa falta molt més presència policial a St Llorenç, en moltissims de moments es inexistent.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +8 (de 8 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada