30 de gener Festa Diada de la Pau al CEIP Punta de n’Amer

Tic, Tac, Tic, Tac… 30 de gener de 2020 ja és aquí i un any més ens complau convidar-vos a la festa que es durà a terme a CEIP Punta de n’Amer, Sa Coma. Es donarà el sus amb l’actuació d’Spaguetti Yeyé a les 16:00.
A l’entrada hi trobarem distintes casetes amb tallers per a totes les edats. A la pista, exhibicions de dansa a càrrec de FREE SOUL DANCE CENTRE, mentre que al poliesportiu les activitats que hi podrem trobar són de MULTIESPORT i CONTACONTES.
Aquest 2020 el dia per Créixer en Valors volem ajudar tímidament a la Selva del Congo, col·laborar amb ASPANOB i augmentar el nombre de bosses de sang del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. Per això, el nostre bus més solidari torna a visitar-nos. No oblideu el DNI!
La donació de llet materna, de cordó umbilical i cèl·lules mare són igualment necessàries… així que si hi hagués algun voluntari o voluntària per inscriure’s serà també més que benvingut/da.
Aprofitam per informar que si hi ha algú que tengui por a les agulles. El Banc de Sang i Teixits ha posat en marxa un programa de realitat virtual aplicada, per tal de superar aquesta por, millorant així les angoixes que puguin suposar.
Si teniu dispositius electrònics vells o romputs (mòbils i/o tauletes) i no sabeu què fer amb ells o a on tirar-los… vos ho posam fàcil! Col·laborarem amb l’Institut Jane Goodall. S’encarreguen de cuidar fins a la seva recuperació ximpanzés de la Selva del Congo. Una vegada guarits, aquests són amollats en llibertat. Cada 30 mòbils suposa poder ajudar a 1 ximpanzé. Fins al moment, tot apunta que el centre n’adoptarà 5. Però encara hi som a temps per poder-ne salvar més!
El motiu de recollir aquest tipus d’aparells és que dins hi podem trobar materials tòxics que convé siguin manipulats per professionals i així assegurar un bon reciclatge, protegint el medi ambient; A la vegada que poder recuperar els materials valuosos i reutilitzar-los arreglant-ne d’altres espatllats o bé per a l’elaboració de nous. Enguany tant la Selva Amazònica, la del Congo, els boscos d’Austràlia, com la nostra pròpia praderia de Posidònia Mediterrània s’han vist greument tocats… cal donar-los una treva.
L’AMIPA vol agrair especialment la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, qui un any més aposta i creu en aquesta festa. Fruites Servera i el Forn Ca’n Beñó. Ells també participen amb nosaltres i ajuden a fer poble; Així com a tothom que ho fa possible bé sigui com organitzadors, col·laboradors, ajudants i/o espectadors, espectadores.
Així doncs, vos esperam a tots i a totes el proper dijous 30 de gener al pati de CEIP Punta de n’Amer. Com sempre… quants/quantes més serem, més festa farem i si no podeu assistir, seria genial si la informació pugui compartir!

Foto Diada 30 gener 2019

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada