Reunió a l’Espai 36 de Sant Llorenç de la Federació de Persones Majors de la Part Forana

Dimecres 23 de juny, Juan Bibiloni, president de la Federació de Persones Majors de la Part Forana a Comarca de Llevant es van reunir a a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar, per tractar temes relatius a la pandèmia provocada pel Covid19, l’obertura de locals, l’activitat de les associacions,etc. i posar-los en comú.A la reunió, hi va assistir un membre representant de cada una de les associacions del Llevant, del terme de Sant Llorenç hi assistiren Margalida Barceló, Tomeu Miquel, i Tomeu Massanet, respectius directors de les tres associacions. Per part del l’Ajuntament de Sant Llorenç, hi va assistir la regidora de Sanitat i de les Associacions de la Gent Gran del municipi Maria Galmés.

Un comentari a “Reunió a l’Espai 36 de Sant Llorenç de la Federació de Persones Majors de la Part Forana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada