Son Carrió puja al carro de Card.cat

Com ja sabem, Son Carrió és un poble ple de vida. La gent s’implica molt a l’hora de col·laborar i participar en actes festius, culturals, solidaris, esportius… i sempre és present un “no sé què” que fa que ens sentim atrets per explorar camps nous, ficar-nos amb trulls diferents i fer que el poble estigui en constant moviment

Fa anys va sorgir l’Agrupació Cultural de Son Carrió, donant un punt de dinamisme al poble i despertant certes inquietuds als joves, i no tan joves, del poble. S’oferien gran quantitat i varietat d’activitats, tant de caire cultural com lúdic-esportiu. Al cap d’uns anys, li va donar continuïtat s’Eixam Xalest, un grup de joves o, més ben dit, d’amics que, un dia, es varen posar d’acord per iniciar un nou projecte que no se sabia molt bé on conduiria. Es varen obrir un nou ventall d’activitats i iniciatives, ja no tant com agrupació cultural sinó, més aviat, com associació juvenil. Actualment, s’ha posat en marxa una nova associació, Som Carrioners, que seguirà amb la feina feta fins el moment i englobarà una gran diversitat d’edats, idees, gusts i il·lusions.

Quina bona feina que es va fer també des de l’Esportiu Son Carrió, donant la possibilitat als carrioners de descobrir l’esport en grup sense haver de sortir del poble. Es va aconseguir donar vida al poble, pràcticament, a diari, ja que si un dia no entrenava un equip, entrenava l’altre i, si no hi havia entrenaments, hi havia partits el cap de setmana i, sinó sempre es trobava qualque excusa per fer un bon dinar o sopar. A poc a poc, es va anar creant una “afició” que seguia el bàsquet i, qui no recorda aquells diumenges al matí amb el poliesportiu ple de gent animant el seu equip i tirant les clovelles de pipa damunt aquella pista de color granat que pareixia paper de vidre. A veure si l’Esportiu qualque dia torna a fer renou cridant aquell “1,2,3, Esportiu!”

Dins la història de Son Carrió sempre hi ha hagut una sèrie de col·lectius que hi han estat presents per tal que el poble segueixi fent bona cara i, amb el temps, s’han convertit en estendards importants pel seu desenvolupament. Es tracta, per exemple, de l’Associació de Mares i Pares d’alumnes i de l’Associació de la Tercera Edat que, amb activitats diverses durant tot l’any i mitjançant col·laboracions amb altres grups sempre han estat peces clau dins el dinamisme del poble.

Dir que el poble de Son Carrió està sempre en moviment no és cap mentida ni cap acte de valentia. Basta fer memòria i pensar la varietat de grups de gent que s’interessen perquè el poble tengui vida i es fan notar o s’han fet notar, en el bon sentit de la paraula, un moment o l’altre durant aquests darrers anys. Per posar alguns exemples, ens trobam amb l’Associació Gastronòmica i Vinícola Carrioners.es fent el tast de vins, la colla de dimonis per Sant Antoni, la gent del ioga i ball de bot pel lipdub, el grup de Ses Paparres, organitzant la cursa, que duu el mateix nom, cada any per les festes patronals, qui no ha botat mai escoltant els Ovís de Lloca tocant la cançó Anarquia Son Carrió?…

Aprofitant tot el dit fins ara, des del meu punt de vista, se’ns presenta una oportunitat immillorable, amb l’aparició d’aquesta revista, per poder contar i mostrar què feim, com ho feim i divulgar tot allò que ens inquieta i ens interessa donar a conèixer, mitjançant: articles d’opinió, fotografies, actes, enquestes, entrevistes, poesia…

Així que, Son Carrió puja al carro de Card.cat i comença així el seu camí dins aquesta publicació, a la qual desig un llarg viatge. Enhorabona!

Imatges

Nota: Imatges extretes dels àlbums de “facebook” i “carriocity.com”

3 pensaments a “Son Carrió puja al carro de Card.cat

  1. He disfrutat de llegit el teu article, Joan!!

    També record l’equip de futbet, amb en Miquel “Mosso”, en Pedro, en Ramon, etc., allò era un autèntic “Dream Team”, com també l’equip de volei, liderat pe’n Joan “Paler”… Sí que hi ha hagut coses a Son Carrió. Meam si les tornam a enrangar.

  2. Estic content que t’hagi agradat!
    Gràcies per l’apreciació del futbet i el volei. Del futbet no m’enrecordava tant, però el volei sé que també va fer un molt bon paper, crec que va pujar de categoria i tot!

  3. No sabia que tinguessis una vena d’escriptor, m’ha agradat molt el teu article i també esper que aquesta nova aventura de la revista card.cat sigui una porta oberta del Municipi al món i que tingui molt d’èxit, que segons he llegit ja té.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.