La setmana que entram, segons el “parenòstic”

Enfilam cap a la tardor. Aquesta estació de l’any començarà el proper dia 23 de setembre a les 11 hores i 5 minuts. La Lluna entrarà en minvant el proper dia 20 a les 15 h i 38 minuts, en el signe de Gèmini. Del santoral d’aquesta setmana hem de destacar la celebració de dues festivitats importants:Dimecres és sant Mateu (o Leví), apòstol i evangelista, ex cobrador d’imposts. És el patró de Bunyola i de Sant Mateu d’Albranca. Patró dels banquers, dels duaners i dels cobradors d’impostos. Aquest dia es celebra el dia mundial de l’Alzheimer. Divendres és santa Tecla, patrona de Biniamar, de Tarragona, i dels mecanògrafs.

A fora vila madura la fruita autumnal i neixen els primers vadellets i anyells després de les calorades de l’estiu. El temps prova de fer un canvi cap a la refrescada de les temperatures i a la caiguda de la pluja, tant necessària per als nostres camps, que fa molts de mesos que no beuen, però la caloreta encara serà present tota la setmana, encara que baixaran un poc les temperatures.

Fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.