Som solidaris, però no beneits

El PSM ha reclamat, en una roda de premsa celebrada avui dematí a l’estació del tren d’Artà, que segueixin les obres del tren de Llevant i que es reclami del Ministeri de Foment el compliment del conveni signat entre l’Estat i el Govern de les Illes Balears per valor de 443,7 milions d’euros.

Miquel Ensenyat i Biel Vicens

Miquel Ensenyat, cap de llista al Congrés del Diputats, ha reivindicat que es faci aquesta inversió a Mallorca perquè l’Estat ha invertit molts de doblers amb l’AVE a tota Espanya; la darrera inversió ha estat de cinc mil milions d’euros per l’AVE de Galícia. Miquel Ensenyat ha dit: “Som solidaris, però no beneits” i ha reclamat del President de la Comunitat Autònoma que “agafi un avió, es planti a Madrid i reclami els doblers d’aquest conveni“.

Miquel Ensenyat, Jaume Alzamora, Biel Vicens i representants municipals i de les agrupacions locals del PSM de la zona de Llevant.

Han acompanyat a Miquel Ensenyat, Biel Vicens, ex-conseller de Mobilitat, qui ha manifestat que el conveni amb el Govern de l’Estat està en vigor i s’ha de complir; Antoni Verger, ex-director general de mobilitat; Antoni Alorda, diputat del Parlament de les Illes Balears; Joan Font, conseller del Consell de Mallorca; Jaume Alzamora, batle d’Artà, el qual ha reclamat la represa de les obres d’aquest projecte que ha de servir per cohesionar i comunicar els municipis de la zona del Llevant de Mallorca i representants municipals i de les agrupacions locals del PSM de Capdepera, Artà, Son Servera, Sant Llorenç des Cardassar i Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.