Inici de temporada a sa Màniga

El divendres 23 de setembre comença la temporada 2011-2012 a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Entre setembre i desembre hi haurà 22 funcions, a més d’exposicions i activitats formatives.

L’Ajuntament de Sant Llorenç presenta el nou programa de setembre-desembre a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Un programa ampli i molt atractiu que inclou 22 funcions (entre concerts, espectacles de dansa, una obra de teatre per a públic adult, i moltes activitats per als més petits de les famílies), a més d’una exposició i cursos de formació.

 Col·laboració amb els creadors de Mallorca

L’Auditori sa Màniga és un centre públic que depèn de l’Ajuntament de Sant Llorenç. Des dels seus inicis ha obert les seves portes als artistes de Mallorca. En aquesta nova temporada s’intensifica la col·laboració amb creadors tan consolidats com l’actor Antoni Gomila i el director Rafel Duran, que estrenen el nou espectacle Acorar; la coreògrafa Mariantònia Oliver, amb la qual el Festival de Dansa DANSAMÀNIGA enguany estableix un lligam molt especial; o la banda Antònia Font, que tot just ha obtingut el Premi de la Crítica al Millor Grup Musical en Català.

 11è Festival Internacional de Dansa de les Balears-DANSAMÀNIGA 2011

Per onzè any consecutiu es presenta el Festival Internacional de Dansa de les Balears-DANSAMÀNIGA 2011. Onze anys de festival, onze anys de la companyia Mariantònia Oliver a Mallorca, onze espectacles.

Enguany el Festival dedica un apartat molt especial a la creadora mallorquina Mariantònia Oliver. En aquest sentit, el 24 de setembre es podrà veure el seu premiat espectacle NoU, que més endavant també veurà l’alumnat de primària del municipi en horari escolar. A més a més, l’alumnat d’infantil també participarà en activitats pedagògiques impartides per l’equip de Mariantònia Oliver. Així, doncs, tots els nins i nines de 3 a 12 anys del municipi (escoles de Sant Llorenç, Son Carrió i sa Coma) coneixeran de primera mà la feina d’aquesta emblemàtica companyia. Per altra banda, juntament amb l’Obra Social “Sa Nostra”, el Festival ha produït l’exposició “11 anys de la Companyia Mariantònia Oliver a Mallorca”, que a Cala Millor es podrà veure del 5 de novembre al 28 de gener, i que més endavant també es mostrarà al Centre de Cultura “Sa Nostra” de Palma.

A més, el Festival ha convidat la companyia valenciana Ananda Dansa que presenta El mago de Oz el dia 1 d’octubre; els espectacles guanyadors del Premi Art Jove de Dansa el dia 29 d’octubre; la companyia del coreògraf israelià Sharon Fridman que estrena un nou espectacle a Mallorca el 5 de novembre; la companyia Versió Àcida que dirigeix Caty Carrasco que estrena Realitat Zero el 12 de novembre; Carlos Miró que comptarà amb la participació estel·lar del reconegut Ramon Oller el 3 de desembre; la companyia Da-te Danza de Granada que presenta Río de Luna el 6 de desembre en una única funció a Mallorca; i tanca el Festival una jove promesa del flamenc com és La Choni, que presenta Flamenco a tres el 23 de desembre en una sola funció a l’illa.

Els concerts

L’activitat musical serà molt present aquests mesos a sa Màniga. Com s’indicava abans, el 14 d’octubre arriba el grup Antònia Font, que presentarà el nou disc Lamparetes. El 22 d’octubre s’ha organitzat un espectacle a favor de l’Associació pro-salut Mental Estel de Llevant, amb música i narració. I finalment, la formació Palma Strings organitza un concert amb peces de Vivaldi i Piazzolla el 26 de novembre.

Estrenes

De tots els espectacles del programa sis són estrenes a Mallorca, i ben sovint funcions úniques. Per tant, tota una oportunitat per assaborir espectacles que vénen avalats per premis prestigiosos d’arreu d’Espanya.

 Activitats per a les famílies

Un objectiu fonamental de l’Auditori és crear nous públics i arribar al públic més jove. En aquest sentit, de totes les activitats de setembre-desembre cinc són per a públic familiar, que s’ho passarà d’allò més bé amb espectacles de dansa, pallasses i pallassos, poesia i teresetes.

Col·laboració amb les entitats locals

L’Auditori sa Màniga és espai municipal, per la qual cosa totes les entitats establertes al municipi compten amb la col·laboració del centre. Aquest quadrimestre actuen a sa Màniga les bandes de música de Sant Llorenç i Son Servera el 23 de setembre; el cor rociero La Giralda que el 25 de novembre ofereix un concert de nadales flamenques; i l’Escola de Música i Dansa de Sant Llorenç que el 10 de desembre presenta el ja tradicional Concert de Nadal.

Tot plegat, comença una temporada espectacular a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Per a més informació mirau el següent enllaç: Programa de sa Màniga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.