Dignitat i Feina: El treball a l’hort

Dignitat i Feina és una associació sense ànim de lucre que es va crear per donar aixopluc i, si es possible, feina a tot un grup de persones que, vivint en la comarca de Llevant es troben sense recursos i en perill d’exclusió social. La idea inicial va néixer a la parròquia de Cala Millor i la primera activitat va ser collir les ametles i garroves que els regalaven, després va venir el fer torró, adequar ses Josefines (Artà), muntar tallers de cistelleria… Depèn totalment del voluntariat dels socis i col·laborasdors. Es pot trobar informació a http://dignitatifeina.blogspot.com

Enguany, a més de collir les ametles i garroves de les finques on ens autoritzen, per donar feina a persones que es troben en perill d’exclusió hem fet l’experiència pilot d’hort.

La finca es troba a l’indret de s’Hort d’en Gili i ha resultat una experiència gratificant. A més de tenir bona collita, hem constatat que, amb esforç, l’experiència és viable.

S’ha obert una via de cooperació amb empresaris de la zona. Així mateix volem agrair la solidaritat dels veïns que ens han ajudat fent les seves petites compres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.