Cançó de la setmana

Divendres, 14 d’octubre, Antònia Font actua a l’Auditòrium de Sa Màniga, així que aprofitarem aquesta secció per gaudir d’una de les cançons més populars del grup: Alegria.

Antònia Font és una banda pop mallorquina, de lletra inclassificable (a pesar que alguns gosen qualificar-los de surrealistes), que va estrenar-se l’any 1997 amb un disc homònim. Des de llavors la seva fama ha pujat com l’escuma, fins al punt de ser guardonats amb el Premi Nacional  de la Música.

Del cantant, Pau Debon, poca cosa us puc dir que ja no sapigueu, ja que és un Paler d’arrels ben llorencines. De fet, va fer el pregó de les nostres festes patronals ara fa uns anys. Ell posa la veu, mentre que Joan Miquel Oliver posa la lletra i la música a quasi totes les composicions. A part, també tenen un baixista, teclista i percussió. Aquest darrer, per cert, també és Paler ja que és germà d’en Pau.

La cançó que us deix (Alegria) va acompanyada d’un videoclip molt de l’estil del grup, entre infantil, surrealista i irònic.  Gaudiu-lo i no us perdeu el concert que faran a Cala Millor.

3 pensaments a “Cançó de la setmana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.