Un mes de Card.cat

Pareix que va ser ahir, però Card.cat ja fa un mes que està en funcionament i en el transcurs d’aquest temps ja podem treure’n alguna conclusió.

Primer de tot cal destacar el gran seguiment que està tenint la página ja que ni el més optimista hagués aventurat que en trenta dies ja hauríem tengut ni més ni manco que 4.582 visites, amb una mitjana de 150-200 entrades diàries. Així que no em queda res més que agrair-vos la vostra fidelitat i esperar que l’interès no decaigui.

També vull fer menció als nostres estimats autors (tant els particulars com els que representen alguna associació) que cada dia omplen la pàgina d’articles. Sense ells no seria possible que la pàgina existís i  la seva feina només pot ser qualificada de matrícula d’honor ja que ens permet treure una mitjana d’unes quatre notícies noves per dia, la qual cosa dóna molt de ritme a la web. Per una vegada sembla que tota la gent de Son Carrió, sa Costa i Sant Llorenç hem sabut fer tot u i compartir un espai virtual que pot ser de gran utilitat per a la comunitat.

Però no us creieu que ens conformam amb això. Per tal de millorar la pàgina i il·lusionar-vos encara més, hem decidit renovar-nos i fer encara més atractiva la web amb una sèrie de novetats:

  • Una enquesta virtual que sortirà setmanalment i que servirà perquè tots els nostres lectors puguin dir la seva sobre els diversos temes que proposarem (que podrà ser des del més banal que es pugui imaginar, fins al més profund o actual). Cada dia que entreu en podreu veure els resultats provisionals. Qui guanyarà? Animau-vos i votau!!!
  • A una columna de la pàgina principal es posarà quins són els articles més llegits i més debatuts de la setmana. Això permetrà al lector tenir un accés més fàcil als articles que li han resultat més atractius i així no es perdrà la seva vigència tan ràpidament. A més, d’aquesta manera els debats podran seguir vius més temps.
  • L’agenda que hi ha a la portada s’actualitzarà setmanalment i s’hi introduiran tota classe d’actes que es facin al municipi. La nostra intenció és que es converteixi en una agenda de referència per a tothom i que es consulti habitualment.

Totes aquestes novetats aviat estaran instaŀlades així que restau atents!

Per acabar, només voldria destacar que amb les estadístiques a la mà, l’article més visitat ha estat el del “Punt de vista del PP sobre el Ple de l’Ajuntamnet”, amb més de 350 lectures. Això, afegit al bon número de visites que també va tenir la resposta del PSM, demostra que a la gent li interessa saber què passa dins la Sala. Per això esperam que en futures ocasions la resta de partits també s’atreveixin a escriure, perquè pel que sembla la població hi està interessada.

Gràcies a tots!

Un pensament a “Un mes de Card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.