Torna el Blanquerna

Enguany el Seminari Blanquerna torna i ho fa per la porta gran; no és cada any que es compleixen vint-i-cinc anys, un quart de segle, de tasca constant i ferma en una sola direcció: oferir formació i reflexió en clau crítica, humanista i mallorquina a les persones que treballen en defensa de Mallorca, les Illes Balears i els Països Catalans, i, en especial, al jovent. Des de que l’any 1985 Climent Garau, Francesca Bosch, Josep Maria Magrinyà i altres homes i dones coratjosos i compromesos amb el país iniciaren aquesta aventura ha plogut i, certament, ens hem hagut d’enfrontar, col·lectivament, a molts contratemps i situacions adverses. Avui, a 2011, en ple segle XXI, no ens ve de nou el context que patim, però el Blanquerna és, encara, i per molts anys, una de les eines més importants que tenim per analitzar i entendre el present, així com albirar el futur i afrontar-ne els reptes que se’ns presentaran.

És per això que volem convidar-vos a assistir al XXVè Seminari Blanquerna “Mallorca 2011. Final de Cicle. Bastir més que mai un futur d’esperança”, els propers 28, 29 i 30 d’octubre a l’Hotel Magaluf Park (Magaluf, Calvià). Adjunt teniu un programa que hem volgut integral i complet i que combina la innovació i la frescor amb la tradició, tot fent senyera, en els seus continguts, dels principis històrics que sempre han estat senyera del Grup Blanquerna des de la seva fundació: pluralitat, transversalitat i ètica democràtica.

Hi ha, emperò, una part del programa que voldriem destacar molt especialment: la sessió de diumenge dia 30 a les dotze del migdia, que volem dedicar a realitzar un Homenatge als fundadors del Grup Blanquerna, i que voldriem que fos punt de trobada de tota aquella gent, de generacions diferents, que, en algun moment, ha passat pels seminaris del Blanquerna des de mitjans anys vuitanta. Ens encantaria, en aquest sentit, poder comptar amb vosaltres durant tot el seminari i, amb intensitat més forta, diumenge a partir de les dotze. Acudiu-hi i quedau a dinar. Serà una festa maca.

Per a més informació podeu trucar als telèfons 971723299 o 686367475, escriure a seminarigrupblanquern (arrova) gmail.com , i consultar www.grupblanquerna.cat o el pdf adjunt, on hi ha tota la informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.