Imatge amb pregunta

Avui els cúmuls, albs i cotonosos, viatgen lentament de llevant cap a ponent.

A darrera hora d’ahir i de bon matí hem canviat l’hora. Ens apropam una hora a la solar; el que en el segle passat en deien “hora vella”.

Foto

Les expectatives pageses de pluja (la majoria tenim arrels pageses) es comencen a esvair. Havia de ploure però no ha plogut. Hi havia expectatives de trencament d’aquesta llarga sequera d’estiu, però tan sols quatre gotes de misèria.

Per què confiam tant amb la certesa del que ens arriba per la via de la televisió?

5 pensaments a “Imatge amb pregunta

 1. Home, jo diria que és de l’única cosa que ens podem fiar un poc. Així i tot ja s’anomena previsió i avisen que no endevinen al cent per cent. Així i tot és ben vera que avui migdia feia una calorada per poc que fessis un poc de feina 🙂 .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Gracies pel comentari. Em dona la possibilitat d’afinar la proposta.
  Totalment d’acord amb el que assenyales.
  De banda mostrar una bella imatge, la meva pretensió era incidir sobre el poc costum de qüestionar les informacions que ens arriben per televisió (i també de forma escrita). Basta constatar les expectatives de pluja que, a nivell general, hi ha hagut aquests dies
  D’altra banda i pel que fa a la meteorologia es conegut que, malgrat els avenços tècnics, el Mediterrani introdueix variables de difícil control que dificulten, encara més, una previsió per a les Illes.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Estic una mica embullat amb est titulo, imatge amb pregunta, i pregunto jo: On punyetas heu amagat la imatge? No he estat capaç de trobar-la. Sobre la pregunta, no som tots els que ens fiem de tot el que es diu o s’explica en el caixó màgic, ni tan sols quan parlen de les previsions meteorològiques, si jo els hagués fet cas, dissabte, hauria suspès l’excursió de la gent gran al Puig Negre, i com bé sap l’autor del titulo en referència, (també va participar del passeig ) ni tan sols un petit bufo d’aire fresc ens va acompanyar en tot el trajecte. Pegàrem una bona suada.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. Es veu que encara he d’afinar l’aspecte tècnic. Suposo que ara he solucionat la visió dels núvols.
  Toni, el “nivell general” sempre disposa de sanes excepcions. A més com a trescador expert saps que “sempre s’ha de partir”. Potser un dia et banyis però, vèncer la por, et permet gaudir d’oportunitats que es deixarien perdre

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 5. Mirar el temps per qualsevol medi de informació ha tornat, en el meu punt de vista, una mena de loteria. El “cuquet” de dir –endevinarà o no endevinarà–.
  Els meteoròlegs van ben embullats, parlant amb un em va dir –val més miris una bona pel·lícula que mirar ses previsions del temps–

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.