Espectacles a sa Màniga

Informa’t dels dos espectacles que es presentenen a l’auditòrium sa Màniga dimarts que ve, 1 de novembre: NOU, de la Companyia de dansa Mariantònia Oliver, i Pallassos.

Dimarts, 1 de novembre, a les 17 h. Gratuït. Espectacle NOU (per a tota la família). De la Companyia de dansa Mariantònia Oliver (Mallorca). A la Plaça de l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Durada:30 minuts. PREMI AL MILLOR ESPECTACLE 2010 DE L’ASSOCIACIÓ DE TEATRES I AUDITORIS PÚBLICS.

18:00 – 19:00
PALLASSOS A CALA MILLOR

Dimarts, 1 de novembre, a les 18 h. PALLASSOS: UN EXCÈNTRIC CLOWNSCIENT. Tiramillas Circ. A l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Durada:50 minuts. Recomanat a partir de 4 anys. Entrada: 3 €. Filigrana ens mostra el seu món excèntric, on qualsevol cosa es pot fer servir de qualsevol forma. Filigrana ens farà riure i ens farà emocionar. Filigrana fins i tot ens farà pensar com fem la nostra vida, ens farà pensar com vencem la nostra comoditat interior i ens farà pensar com cercam la nostra superació personal. Però, sobretot, sobretot, sobretot, i això és la cosa més important de tot, Filigrana ens farà recordar que sempre, sempre, sempre… triomfa l’amor. Podeu reservar les vostres entrades al tel. 971 587373.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.