Els batles han anat a Madrid

Després de la reunió mantinguda amb el director general d’infraestructures ferroviàries del Ministeri de Foment els batles de Sant Llorenç, Son Servera i Artà han declarat:

No fer el tren és una decisió política del Govern de les Balears. Que els doblers són allà i que sols han d’acordar de quina manera s’ha de fer. Foment està dispost a signar”.

Els batles han anat a Madrid i el Govern de les Illes Balears no ho ha fet. El conseller en lloc de representar els interessos dels habitants de la zona de Llevant perd el temps en declaracions extemporànies i en embrutar el projecte del tren amb falsedats com aquesta:

“L’esport nacional de la pagesia és comptar la gent que va dins els trens, i sovint basten els dits d’una mà”. Es veu que no hi viatge mai en tren, s’estima més l’audi oficial. Si no creu que el tren de Manacor a Palma va estibat que enviï alguna de les sis secretàries que té a comprovar-ho.

Ha arribat el moment de desemmascarar la política anti-tren d’aquest govern i reclamar que les obres del tren de Llevant continuïn.  La marxa del proper dia 6 de novembre ha de ser un clam.

Més informació a dbalears i a IB3

 

5 pensaments a “Els batles han anat a Madrid

 1. Si això és veritat hi deixen perdre aquesta inversió, els illencs quedarem com una guarda d’ignorants que ens tiram la terra damunt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. no voldria tenir davant en josera….m’haurien d’agafar. I aquesta gent que té tant clar que és necessari un canvi da color…que vagin a veure si els mostradors de les pimens hi ha beretura que si entren els blavets, i no de Lluc, el micolor haurà de tancar perque tot serà negre….com és cul de sa paella

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Ara sí que els sabrà greu, als del PP, que un grapat de batles, pel seu compte, hagi agafat els topins i se n’hagi anat a Madrid! Per ventura ho veuran com una mostra d’insubmissió. Propòs fer com primer: que la gent agafi la pala i se’n vagi a fer via de tren! Per ventura llavors n’hi hauria que anirien a desfer-la (cosa que primer no hauria passat). “Homo homini lupus”.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. Algunes postures requereixen de fe cega i seguir fins a la mort els dogmes i dictats dels seus déus i profetes per a ser mantingudes.

  L’alternativa a aquesta manera de “no-pensar” no és seguir uns altres dogmes diferents, sinó el pensament crític, la informació contrastada de fonts diverses, el diàleg, el desig d’aprendre i no pretendre saber-ho tot…

  Si m’explicassin els motius reals de per què no s’acaba el tren, sense enganys, raonadament, tal volta canviaria d’opinió.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 5. Confirmat: el conseller Company (conseller d’agricultura, transports, infraestructures, medi ambient, etc. etc. etc) ha fet les “potadetes” esperades. Ja es veia a venir!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.